TRANSPORT FINEC

Oblikovanje koledarja

Podjetje Transport Finec d.o.o. je za poslovna darila svojim strankam podaril prav poseben stenski koledar. Koledar je velikosti 670×420 mm, na enem listu pa se pojavita dva meseca, vsega skupaj je nastalo 6 listov in naslovnica. Za vsaka dva meseca smo pripravili posebno fotografijo, inspirirali pa smo se po filmu MADMAX. Poleg stenskega koledarja smo pripravili še namizni koledar.

Koledar je tako postal lepo prestižno poslovno darilo, ki krasi stene posameznih podjetij in oseb celo leto. Namen koledarja pa ni bil le lepo in prestižno poslovno darilo, temveč tudi predstavitev njihovega voznega parka in celostne podobe.

S podjetjem sodelujemo že vrsto let, pred nekaj leti smo jim oblikovali tudi logotip in grafiko za kabino vozila ter prikolico. Slednje smo tudi polepili znotraj podjetja Marking in jim še vedno izdelujemo nalepke za polepitev novih vozil, saj se flota venomer obnavlja.

Spremljajte naše delo, posebne ponudbe ter novice.

Pridobi ponudbo

Želite najcenejše oglaševanje? Pošljite nam sporočilo.
Polja označena z (*) so obvezna.

Postani partner

Želite postati naš partner? Ste pripravljeni na nove izzive in sodelovanje v urejenem timu, ki se ukvarja z oblikovanjem in polepitvijo vozil. Sedaj imate edinstveno priložnost sodelovanja z nami. Za vaše stranke vam ponujamo oblikovalske rešitve in pripravo šablonskih nalepk za enostavno polepitev.

Oddaj prijavo

Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času