KOJZEK TRANSPORT

Popolna prenova logotipa

Kojzek d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z prevozi v domačem in mednarodnem prometu. Izvajajo tudi gozdarske in kiper prevoze.

Želeli so prenovo in optimizacijo logotipa in nas prosili za pomoč. Včasih je potrebno spremeniti kar celoten logotip in začeti znova, saj je podjetje preraslo svoje področje in prehaja na višji in resnejši nivo. Za podjetje Kojzek d.o.o. smo ustvarili popolnoma nov design brief iz katerega smo izdelali čisto nove temelje za vizualno podobo podjetja. Podjetje je dobilo novo podobo v jasnejši obliki in dolgoročni prepoznavnosti.

Začetni logo:
Naša izhodiščna točka

Vmesni logo

Novi logo

Do sedaj smo podjetju Kojzek transport poleg logotipa oblikovali tudi kreativne rešitve za vozila in jih kar nekaj tudi polepili. Zadnja podoba s katero se lahko pohvalimo je vizualna podoba jubilejnega kamiona, ki je tudi zmagala na nagradi “polepitev leta 2018” na dogodku “TRUCK SHOW” revije Transport. Podjetje še danes s ponosom vozi ta kamion. Poleg logotipa in oblikovne podobe vozila pa smo podjetju oblikovali tudi majice in naredili predlog izgleda celostne grafične podobe.

Spremljajte naše delo, posebne ponudbe ter novice.

Pridobi ponudbo

Želite najcenejše oglaševanje? Pošljite nam sporočilo.
Polja označena z (*) so obvezna.

Postani partner

Želite postati naš partner? Ste pripravljeni na nove izzive in sodelovanje v urejenem timu, ki se ukvarja z oblikovanjem in polepitvijo vozil. Sedaj imate edinstveno priložnost sodelovanja z nami. Za vaše stranke vam ponujamo oblikovalske rešitve in pripravo šablonskih nalepk za enostavno polepitev.

Oddaj prijavo

Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času