KOBAL TRANSPORTI

Leto sprememb

Kobal transporti velja za eno največjih in najbolj poznanih transportnih podjetij v Sloveniji, njihov vozni park premore preko 400 tovornih vozil. Podjetje je v letošnjem letu sprejelo veliko novih posodobitev, od modificirane grafične podobe do novega poslovnega objekta na Letališki cesti v Ljubljani

 

Prenova grafične podobe Kobal transporti

Podjetje je nedavno prenovilo svoje poslovne prostore, k takšni prenovi pa spada tudi prenova starega logotipa.

Pri oblikovanju logotipa smo najprej dobro analizirali in raziskali vsebino samega podjetja ter njegove primarne grafične podobe. Želeli smo, da logotip obdrži temelj in prepoznavnost, ki se je skozi leta zgradila. Obdržali smo osnovno barvo, zaokrožene linije v tipografiji in dve prekrižani cesti, ki se pojavita v znaku, te smo oblikovali v osnovna geometrijska lika, in skupaj prekrižana tvorita črko K.

Promocijski material in izvedbene aplikacije

V dobro in premišljeno celostno grafično podobo spada tudi oblikovanje dopisnega lista, vizitk, kuvert, po dogovoru tudi promocijskega materiala ter dekoracija prostorov, oglasov in plakatov. Nenazadnje pa tudi prenova spletne strani ter oblikovanje polepitev vozil, ki veljajo kot najboljši brezplačni medij za oglaševanje. Tako še danes podjetju Kobal Transporti vodimo vizualno celostno grafično podobo in v tesnem sodelovanju s podjetjem še naprej razvijamo njihovo blagovno znamko in vizualni jezik.

Spremljajte naše delo, posebne ponudbe ter novice.

Pridobi ponudbo

Želite najcenejše oglaševanje? Pošljite nam sporočilo.
Polja označena z (*) so obvezna.

Postani partner

Želite postati naš partner? Ste pripravljeni na nove izzive in sodelovanje v urejenem timu, ki se ukvarja z oblikovanjem in polepitvijo vozil. Sedaj imate edinstveno priložnost sodelovanja z nami. Za vaše stranke vam ponujamo oblikovalske rešitve in pripravo šablonskih nalepk za enostavno polepitev.

Oddaj prijavo

Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času