Premium Paket

Od 490€+ddv dalje

+300€ za predlog osnutka

+75€ do 100€ za prilagoditev grafike na drugo vozilo

Za lažje razumevanje in za hitrejše usklajevanje ter doseganje želenega cilja z upoštevanjem strankinih želja, smo pripravili več paketov. Predstavljamo vam paket PREMIUM, ki je primeren za vsakogar, ki želi edinstveno polepitev svojega vozila, prilagojeno lastnim željam in zahtevam ter narejeno po meri vaše blagovne znamke in njene vizualne podobe.

Vrhunski materiali in polepitev s šablonami

Paket premium vam nudi tisk na vrhunske 3M cast materiale, na katere vam tako kot na samo storitev nudimo 3 leta garancije. Omogočamo tudi šablonsko polepitev kar pomeni, da se izognemo poškodbam na vozilu, saj nalepk ne režemo po površini vozila, temveč so natisnjene vnaprej glede na obliko vašega vozila. Nudimo tudi cenejše materiale, ki pa imajo tako krajšo življenjsko dobo kot tudi garancijo.

Več vozil več prihranka

Če boste pri nas polepili več kot 3 vozila hkrati, pa lahko prihranite še več.
Pišite nam pripravili vam bomo ponudbo po vaši meri, lahko pa nas tudi
pokličete na 031 344 756 za podrobnejše informacije

Poglejte si naše pakete

Cene polepitve vozil se okvirno lahko gibljejo kot spodaj navedeno v tabeli. Najdite ustrezno dimenzijo vozila in obseg in cena je na dlani!

Ceno lahko spremenijo še razni dodatki*, naprimer različni print efekti, izvedba na metallic ali prozorni foliji, wrap zaključki,….

Pišite nam na info@marking.si in in brezplačno vam bomo svetovali in pripravili prilagojeno ponudbo vaše edinstvene polepitve.

Navedene cene vključujejo uporabo 3M IJ180, cast bele folije; maksimalna vzdržljivost na trgu.

*DODATKI: DOPLAČILO LEPLJENJA STEKEL/ tekoči meter (do širine 60cm: 30€, nad 60cm: 45€).
Vse cene so brez DDV in ne vključujejo stroška oblikovanja, termotiska, printa na prozorno folijo, razvoja šablon, in polepitve plastičnih delov

Spremljajte naše delo, posebne ponudbe ter novice.

Pridobi ponudbo

Želite najcenejše oglaševanje? Pošljite nam sporočilo.
    Polja označena z (*) so obvezna.

    Postani partner

    Želite postati naš partner? Ste pripravljeni na nove izzive in sodelovanje v urejenem timu, ki se ukvarja z oblikovanjem in polepitvijo vozil. Sedaj imate edinstveno priložnost sodelovanja z nami. Za vaše stranke vam ponujamo oblikovalske rešitve in pripravo šablonskih nalepk za enostavno polepitev.

    Oddaj prijavo

    Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času