7 skrivnosti popolne polepitve vozil

 • Tamara Turk
 • 13. februarja, 2020

7 SKRIVNOSTI POPOLNE POLEPITVE VOZIL

Podjetja se pogosto odločijo za prepoznavne poslikave svojih vozil. Če so nekoč nalepke odstopale in bile zahtevne za lepljenje, danes s šablonsko polepitvijo enostavno dosežemo dolgotrajno kvaliteto in krajši čas lepljenja.

1. Več kot le polepitev vozil

Visoko kakovostne poslikave zahtevajo izkušnje in znanja z različnih področij: design, materiali, tehnologija, produkcija, oprema in izvedba polepitve. Polepljen vozni park kaže na ugled in urejenost podjetja in pripadnost zaposlenih ter strank.

2. Premišljen design za velike in male vozne parke  

Zelo je pomembno, da se grafični elementi in napisi nahajajo na vidnih mestih vozila, izkušen oblikovalec pa poskrbi za uravnoteženost grafike. Oblikovanje logotipa in grafična podoba naj odražata identiteto podjetja.

3. Material – skriti pomembni faktor

V avtografiki se uporabljajo polimer in cast folije različnih kakovostnih razredov. Le prava kombinacija kvalitetne cast folije in laminata je primerna za več-letne polepitve in intenzivno uporabo. Zaradi stroškovne učinkovitosti se marsikdo odloči za cenejše materiale, ki hitro začne odstopati in spreminjati barvo. Na naše storitve nudimo tudi do 3 leta garancije; odvisno od tipa uporabljene folije ali področja polepitve.

4. Šablonski razrez – hitrejša in obstojnejša polepitev

Tehnično najbolj zahteven del procesa je priprava nalepk, kjer je potrebno prerisati površino vozila in pripraviti šablone, upoštevajoč obliko vozila (npr. utori, krivine). Le tako se lahko izognemo ročnim porezavam polepitve. Šablone pa poenostavijo proces lepljenja tudi tako, da jih lahko polepite celo v lastni režiji.

5. Marking design odslej tudi na Hrvaškem – polepitev v vašem okolju

Šablonsko lepljenje je bistveno enostavnejše in krajše, polepitev pa lahko izvede skoraj vsakdo! Z novim modelom ponujamo torej 2 možnosti: Polepitev opravi vaš obstoječi lepilec ali vam ustreznega lepilca v vaši bližini priskrbimo mi. Zaradi izredno enostavnih navodil in kvalitetnih nalepk se stranke odločijo tudi za polepitev z lastnim kadrom.  

6. Kaj pa cena polepitve? 

Cena je sestavljena iz designa, izdelave nalepk in lepljenja. V naši ponudbi najdete bogat izbor KIT nalepk, kjer NI stroška oblikovanja, plačate le izdelavo nalepk in storitev lepljenja.

>>OGLEJTE SI CENE za KITE nalepk tovornih vozil:https://marking.si/spletna-trgovina/polepitev-za-tovornjake/<<

7. Zaupajo nam najboljši – že 15 let!

Vrsto let sodelujemo z največjimi regijskimi prevozniki in trgovskimi verigami, s čimer smo prepoznani kot specialist za design in polepitev tovornih in dostavnih vozil. Z Marking poslovnim modelom in izdelavo visoko kvalitetnih šablonskih nalepk smo pridobili tudi zaupanje nekaterih svetovno uspešnih podjetij.

Obiščite nas: WWW.MARKING.SI031 344 756.


>> NOVO! Oglejte si naš spletni katalog polepitev<< hitro, ugodno in učinkovito. Lahko pa nas kontaktirate in naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem pomagala pri odločitvi glede polepitve. Svetovali vam bomo najprimernejšo polepitev glede na vaše stroške, od ideje, oblikovanja in končne polepitve.

Pišite na info@marking.si ali nas pokličite na 031 344 756. Naši strokovnjaki so vam z veseljem na voljo.


Ne spreglejte tudi

Novi Volvo Omahen Transporta

Pred dnevi smo se lotili polepitve novega Volva FH podjetja Omahen Transport. Design uporabljen na MANovih vozili smo ustrezno prilagodili na Volvovo obliko. Podjetje Omahen Transport je sicer poznan po unikatni modri barvi in floti MANovih vozil opremljenih s prepoznavno grafično podobo.  

beri več

MarKing na Azurno obalo

Karavana Red Bull Air Race je premierno gostovala v Cannesu. Mesto poznano po izjemni obali, prestižu in filmskem festivalu je konec aprila prvič gostilo najhitrejše letalce na svetu. Debitanska dirka je bila priložnost tudi za pet francoskih tekmovalcev na domačih tleh.

beri več

Januarska MarKing nagradna igra

Vabljeni k sodelovanju v januarski nagradni igri, kjer lahko osvojite uradni Mercedes -Benz Truck koledar, MarKing majico in zimsko MarKing kapo. Pogoji sodelovanja: Všečkaj našo facebook stran in objavo V komentar zapiši, koliko razlogov imaš za sodelovanje z nami  (odgovor najdeš, na naši spletni strani www.marking.si) Srečnega nagrajenca izžrebamo v nedeljo 27.1.2019.  Rezultat bo objavljen […]

beri več
Spremljajte naše delo, posebne ponudbe ter novice.

Pridobi ponudbo

Želite najcenejše oglaševanje? Pošljite nam sporočilo.
  Polja označena z (*) so obvezna.

  Postani partner

  Želite postati naš partner? Ste pripravljeni na nove izzive in sodelovanje v urejenem timu, ki se ukvarja z oblikovanjem in polepitvijo vozil. Sedaj imate edinstveno priložnost sodelovanja z nami. Za vaše stranke vam ponujamo oblikovalske rešitve in pripravo šablonskih nalepk za enostavno polepitev.

  Oddaj prijavo

  Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času