Na krilih novega designa

  • Tomaž Ficko
  • 2. julija, 2018

Podjetje R Transport je prevzelo novega Volva FH 500.  Novo vozilo bo krasila tudi podoba pripravljena v podjetju MarKing. Črna krila, ki se v kombinciji črke R, elegantno razprostirajo skozi bočne linije in se zaključi na stranskih bočnicah rdečega Volva. Okoli prepoznavne sprednje maske skandinavca je tanka črna linija z logotipom podjetja.

Rastrska tehnika

Tokratna polepitev je bila izvedena na novi tehniki tiskanja. Obstoječi design je bil natisnjen na rastrski tehniki, ki omogoča veliko gladkejše prehode na osnovno barvo. V kombinaciji s prozorno folijo in rdečo osnovno barvo dobimo zelo prestižen izdelek. Tovrstna kombinacija omogoča tudi veliko bolj kompleksnejše designe.

Čas je denar

Polepitev na Volvu je bila na šablonskih nalepkah, ki so pripravljene tako, da ne potrebujejo dodatnih porezav z nožem po vozilu.  Takšna polepitev je tudi bistevno hitrejša, vozilo pa bistveno manj časa na polepitvi kot pri klasičnih dolgotrajnih postopkih.

 

Ne spreglejte tudi

Grafika leta pripada Kojzek Transportu!

Minuli vikend se je pod vodstvom Revije Transport & Logistika odvijal Transport Show v Ljubljanskem logističnem centru v BTC-ju. Dvodnevni dogodek je bil prava paša za oči za vse ljubitelje transporta in z njim povezane reči. Premierno je na Showu razstavljala tudi ekipa Markinga, ki je na ogled postavila deset najlepših polepitev, po izbor internetnega glasovanja.

beri več

Nova dvojčka Omahen Transporta

Ekipa MarKinga je pred dnevi pripravila in polepila nova dvojčka MAN-ov za Litijsko transportno podjetje Omahen Transport.

beri več

MarKing grafika leta 2018

V sodelovanju z revijo Transport & Logistika je grafična hiša MarKing premierno pripravila MarKing polepitev leta 2018 na tovornih vozilih. V konkurenci 30 grafik tovornih vozil, ki so bile izvedene v preteklem letu lahko glasujete za najlepšo polepitev. Deseterico najboljših boste lahko tudi spoznali v živo. Glas za vašega favorita lahko oddate na spletni strani  http://www.etransport.si/polepitev-leta   […]

beri več
Spremljajte naše delo, posebne ponudbe ter novice.

Pridobi ponudbo

Želite najcenejše oglaševanje? Pošljite nam sporočilo.




    Polja označena z (*) so obvezna.

    Postani partner

    Želite postati naš partner? Ste pripravljeni na nove izzive in sodelovanje v urejenem timu, ki se ukvarja z oblikovanjem in polepitvijo vozil. Sedaj imate edinstveno priložnost sodelovanja z nami. Za vaše stranke vam ponujamo oblikovalske rešitve in pripravo šablonskih nalepk za enostavno polepitev.

    Oddaj prijavo

    Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času