As iz rokava

  • Tomaž Ficko
  • 15. decembra, 2017

Okoljevarstveni predpisi v cestnem prometu so in bodo čedalje bolj zaostreni. Dizelskim motorjem se počasi iztekajo zadnje ure. Tega se dobro zavedajo tudi pri Ivecu in so kot prvi predstavili tovorno vozilo na zemeljski plin, ki je namenjeno prevozom na daljše razdalje. Novi stralis NP premore kar 1500 km dosega z enim samim polnjenjem. Zemeljski plin velja za najčistejšo različico motorjev z notranjim izgorevanjem. V primerjavi z enakovrednim dizelskim motorjem spusti v zrak 15% manj CO2 .

Pred dnevi so predstavniki Slovenskega Iveca predstavili novinca skupaj z otvoritvijo prve javne polnilnice za tovorna vozila na utekočinjen zemeljski plin.

“Grafični podobo pripravili pri grafični hiši MarKing”

Testni starlis je opremljen s 400 konjskim motorjem in posebej zanj pripravljeno grafiko, ki so jo izrisali v grafičnem servisu Marking. Nova podoba je pripravljena na novi generaciji 3M folije, ki ponuja večjo obstojnost in metalik kristale, ki dajejo dodano vrednost končnemu videzu.
Najčistejši stralis orje ledino na področju eko standardov, kar zagotovo ni enostavna naloga. Verjetno bo preteklo še veliko vode, bo upraba zemeljeskega plina postala standard med vozili, vsekakor pa je to obetaven začetek.

Ne spreglejte tudi

Vse je nared za novo sezono Red Bull Air Race

Še dobre tri dni nas loči do začetka nove sezone Red Bull Air Race v Združenih Arabskih Emiratih.  Abu Dhabi, bo, kot je to že tradicionalno gostitelj prve dirke leteče karavane. Najhitrejši piloti sveta in njihove ekipe so že zavzeli to z nafto bogato deželo. V pripravah je sodelovala tudi naša ekipa lepilcev. Kot je že v navadi smo tudi tokrat odpotovali na prizorišče uvodne dirke letošnje sezone, kjer smo uredili grafično podobo ekipama Juana Velarda in Cristiana Boltona.  

beri več

Transport Borut Fijavž v novi podobi

Podjetje Transport Borut Fijavž je pred kratkim dobilo novo grafično podobo.

beri več
oblikovanje avtografike

Na kaj moramo biti pozorni pri oblikovanju avtografike?

Kupili ste svoje gospodarsko vozilo za izvajanje svojih storitev. Sedaj pa bi želeli svoje podjetje oglaševati na vozilu. Kako se tega lotiti in kje pravzaprav začeti? Preberite si spodnji članek, ki vam bo pri ključnih odločitvah glede polepitve vašega vozila, prišel zelo prav.  1. IZBERITE PRIMERENGA GRAFIČNEGA OBLIKOVALCA Oblikovanje avtografike je popolnoma drugačen proces kot […]

beri več
Spremljajte naše delo, posebne ponudbe ter novice.

Pridobi ponudbo

Želite najcenejše oglaševanje? Pošljite nam sporočilo.




    Polja označena z (*) so obvezna.

    Postani partner

    Želite postati naš partner? Ste pripravljeni na nove izzive in sodelovanje v urejenem timu, ki se ukvarja z oblikovanjem in polepitvijo vozil. Sedaj imate edinstveno priložnost sodelovanja z nami. Za vaše stranke vam ponujamo oblikovalske rešitve in pripravo šablonskih nalepk za enostavno polepitev.

    Oddaj prijavo

    Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času