Nova dvojčka Omahen Transporta

  • Tomaž Ficko
  • 26. septembra, 2017
Ekipa MarKinga je pred dnevi pripravila in polepila nova dvojčka MAN-ov za Litijsko transportno podjetje Omahen Transport. Nova člana sta polepljena v prenovljeno grafiko, ki je hitro postala prepoznavna grafika podjetja. Izven serijska barva in grafični elementi naredijo vozni park Omahen Transport nekaj posebnega, njihova flota sedaj obsega že preko 40 vozil. Poznani so tudi po svoji sončni elektrarni, ki letno v povprečju proizvede 400 000 kwh , kar zadostuje za 350 gostinstev letno.

Ne spreglejte tudi

Grafika leta pripada Kojzek Transportu!

Minuli vikend se je pod vodstvom Revije Transport & Logistika odvijal Transport Show v Ljubljanskem logističnem centru v BTC-ju. Dvodnevni dogodek je bil prava paša za oči za vse ljubitelje transporta in z njim povezane reči. Premierno je na Showu razstavljala tudi ekipa Markinga, ki je na ogled postavila deset najlepših polepitev, po izbor internetnega glasovanja.

beri več

M5 v Akrapovič kreativo

Pri MarKingu so pred časom imeli v delu novega bavarskega športnika. Novi Bmw M5, ki  bo do dobra prevetril konkurenco so odeli v prepoznavno grafiko podjetja Akrapovič. 

beri več

Oglašujte ugodno in uspešno

Oglaševanje je dandanes ključen člen v verigi učinkovitega podjetništva. Pomembno je kako, kdaj in kje se oglašuje. Slovenija je razmeroma majhen trg, zatorej je za podjetja in obrtnike, ki iščejo svoje naročnike v domači deželi to še toliko bolj pomembno. Danes je  na voljo veliko zvrsti oglaševanja, ki pa imajo velik cenovne razpon. Od nekaj […]

beri več
Spremljajte naše delo, posebne ponudbe ter novice.

Pridobi ponudbo

Želite najcenejše oglaševanje? Pošljite nam sporočilo.




    Polja označena z (*) so obvezna.

    Postani partner

    Želite postati naš partner? Ste pripravljeni na nove izzive in sodelovanje v urejenem timu, ki se ukvarja z oblikovanjem in polepitvijo vozil. Sedaj imate edinstveno priložnost sodelovanja z nami. Za vaše stranke vam ponujamo oblikovalske rešitve in pripravo šablonskih nalepk za enostavno polepitev.

    Oddaj prijavo

    Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času