V stilu Mad Maxa

  • Tomaž Ficko
  • 27. marca, 2018

Mad Max, avstralski film iz leta 1979 je bil tokratno izhodišče za pripravo prav posebne grafike na tovorna vozila. Nenavadna grafika krasi celotno floto 20 vozil podjetja Primabe.

George Miller je avtor apokaliptične triologije Pobesneli Max v glavni vlogi z Melom Gibsonom. Film je poznan tudi po posebnih vozilih. Posebna pa so tudi kiper tovorna vozila, ki so od sedaj polepljena v zagotovo zelo prepoznavno grafiko. Grafika je bila pripravljena na več različnih vozilih in znamkah.

#IzstopajteZnami

 

 

 

Ne spreglejte tudi

Vitez za volanom

Perla črna kompozicija v stilu serije Knight Rider, 16 litrski turodizelski agregat s 3.500 Nm navora, kar je pet krat več od tega kar na primer zmore…

beri več

M5 v Akrapovič kreativo

Pri MarKingu so pred časom imeli v delu novega bavarskega športnika. Novi Bmw M5, ki  bo do dobra prevetril konkurenco so odeli v prepoznavno grafiko podjetja Akrapovič. 

beri več

Ko polepijo najhitrejšega

Dubajska franšiza češkega podjetja WrapStyle se je pred kratkim lotila oblačenja v folijo enega najhitrejšega avtomobilov na svetu. Superšportnik Bugati Chiron, ki ima okroglih 1500 konj ter zmore 480km/h je dobil novo preobleko. Prestižni lepotec je polepljen s črno sijaj folijo, ki jo lično dopolnjuje design rdeče, bele in zelene barve, ki simbolizirajo zastavo Združenih Arabskih Emiratov. Inspiracija za tovrstni design je povezana z praznovanjem državnega praznika, ki ga v tej državi praznujejo 2. decembra.

beri več
Spremljajte naše delo, posebne ponudbe ter novice.

Pridobi ponudbo

Želite najcenejše oglaševanje? Pošljite nam sporočilo.




    Polja označena z (*) so obvezna.

    Postani partner

    Želite postati naš partner? Ste pripravljeni na nove izzive in sodelovanje v urejenem timu, ki se ukvarja z oblikovanjem in polepitvijo vozil. Sedaj imate edinstveno priložnost sodelovanja z nami. Za vaše stranke vam ponujamo oblikovalske rešitve in pripravo šablonskih nalepk za enostavno polepitev.

    Oddaj prijavo

    Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času