Actros v znamenju Taurusa

  • Tomaž Ficko
  • 1. aprila, 2018

Naslov, ki morebiti zveni kot astrološka napoved, je najbližji opis zadnje MarKing kreacije na novem Actrosu. Mesec nenavadnih kreativ na tovornih vozil se nadaljuje. Po filmski uspešnici Mad Max, so se tudi tokrat lotili novega Mercedesovega tovornega vozila.  Actros kiper prevozov Prijatelj je sedaj v znamenju Bika in dodatkov metalik modro- sive kombinacije, ki se iz kabine prenaša tudi na priklopnik. Posebnost je tudi sprednji del Actrosa. Pod vetrobranskim delom grafika bika in logotip podjetja na modro sivi podlagi in detajli kot so polepljene letvice naredijo design resnično nekaj posebnega.

Omejitev pri oblikovanju zgolj nebo

Oblikovanje je v zadnjih letih izjemno napredovalo. V kolikor je bilo pred leti dovolj napis izrezan s “ploterjem” iz barvnih folij, temu danes ni več tako. Napredovalo je grafično oblikovanje tako programsko kot tudi izvedbeno. Za voljo različni tehnološko naprednih tiskalnikov se danes lahko pripravi unikatne designe,  ki so težje ponovljivi. Kombinacije tiska je ogromno, Uv, toplotnega ali solventnega, na različne folije in zaščitne laminacije, s specifičnimi strukturami in lastnostmi. Pri grafični hiši MarKing imajo na voljo več različnih tiskalnikov, ki s pomočjo izbranih materialov 3M ponujajo raznolike oblikovalske rešitve za dolgotrajno uporabo.

Ne spreglejte tudi

40 let Katern Transporta

Prevozniško podjetje Katern Transport je sinoči obeležilo 40 let obstoja podjetja. Častitljivo obletnico so proslavili na novi lokaciji v okolici Mačkovcev, kjer bo v prihodnosti tudi zrasel nov sodobni poslovni objekt.  Tako resno kot se lotujejo prevozništva so se tudi včerajšnje proslave, ki je bila zelo dobro pripravljena in bi lahko bila vzor tudi kakšni na nacionalni ravni.

beri več

Nova podoba podjetja Gozd Ljubljana

Podjetje Gozd Ljubljana je v prenovi voznega parka. Pri podjetju MarKing so jim pripravili novo grafično podobo in izvedli polepitev kamijona.

beri več

Vitez za volanom

Perla črna kompozicija v stilu serije Knight Rider, 16 litrski turodizelski agregat s 3.500 Nm navora, kar je pet krat več od tega kar na primer zmore…

beri več
Spremljajte naše delo, posebne ponudbe ter novice.

Pridobi ponudbo

Želite najcenejše oglaševanje? Pošljite nam sporočilo.




    Polja označena z (*) so obvezna.

    Postani partner

    Želite postati naš partner? Ste pripravljeni na nove izzive in sodelovanje v urejenem timu, ki se ukvarja z oblikovanjem in polepitvijo vozil. Sedaj imate edinstveno priložnost sodelovanja z nami. Za vaše stranke vam ponujamo oblikovalske rešitve in pripravo šablonskih nalepk za enostavno polepitev.

    Oddaj prijavo

    Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času