Oglašujte ugodno in uspešno

 • Tomaž Ficko
 • 18. marca, 2019

Oglaševanje je dandanes ključen člen v verigi učinkovitega podjetništva. Pomembno je kako, kdaj in kje se oglašuje. Slovenija je razmeroma majhen trg, zatorej je za podjetja in obrtnike, ki iščejo svoje naročnike v domači deželi to še toliko bolj pomembno. Danes je  na voljo veliko zvrsti oglaševanja, ki pa imajo velik cenovne razpon. Od nekaj sekund televizijskega oglasa za tisočaka, pa vse do drobiža, ki ga lahko z nekaj volje investirate v digitalne medije. Katero je najboljše in pravilno je verjetno vprašanje, ki pa nima povsem natančnega odgovora.

Avtografika velja za enega najugodnejših oglaševanj

Digitalni svet je brez dvoma postavil na glavo marketing in povzročil nemalo sivih las televizijskim in radijskim oglasom. S svojo relativno preprosto uporabo je povzročil masovno uporabo tako med velikimi, kot tudi med manjšimi podjetji. Vsekakor je postal v svetu marketinga nepogrešljivi člen, ki ga ne gre zanemariti. Vendar je potrebno poudariti, da to naj ne bo edini načini oglaševanja. Avtografika je zagotovo način oglaševanja, ki se ga ne sme spregledati. Potujoče vozilo je lahko dobro reklamno sporočilo, ki ga lahko širite z vašimi prevozi. V obrtniškem sektorju je to zelo pogosto oglaševanje, še posebej v segmentu, ki je bolj nasičen z izvajalci in je pot do nove stranke toliko težja.

Pri MarKingu vam ponujamo številne rešitve.”

Pri MarKingu smo se specializirali za idejne rešitve in oglaševanje na vozilih. V naših vrstah imamo izkušeno oblikovalsko ekipo, ki vam bo pripravila tehnično in vizualno kakovostno podobo, ki bo magnet za bodoče naročnike. Poleg dobre kreative, je pomemben tudi segment izvedbe polepitve, ki ne da mora izgledati dobro, pomembna je tudi kakovostna izvedba, ki bo polepitev ohranila kar se da dolgo. Tudi na tem področju imamo izkušeno ekipo, ki deluje tako na terenu, kot tudi v delavnici.

Šablonske polepitve

Naši lepilci uporabljajo tako imenovane šablonske polepitve, ki korenito zmanjšajo uporabo rezil po vozilu. Tovrstna tehnika nam omogoča tudi hitrejšo in manj opazno menjavo poškodovanih delov ob morebitni poškodbi.

Izstopajte skupaj z nami

Dovolite, da vam pripravimo zgodbo, ki bo za Vas najbolj primerna in uspešna seveda.  Dovolite si, da Vaše sanje postanejo resničnost in dovolite si izstopati skupaj z nami.
“Naša usoda ni odvisna od zvezd, temveč od nas samih.”   je nekoč zapisal William Shakespeare.

 

Ne spreglejte tudi

Polepitve novih Actrosov

Transportno in nepremičninsko podjetje Proint je v svojo floto vozil dodalo dve novi vozili. Nova Mercedesova Actrosa staj sedaj dopolnila floto Volvovih vlačilcev. V podjetju Marking smo jih polepili v prepoznavno grafiko. Tudi pri tej polepitvi Actrosa smo uporabili  šablonsko polepitev, ki korenito zmanjša uporabo rezil po vozilu. Rumeno-siva barvna kombinacija je skupek dinamične in sodobne transportne kreative.

beri več

Instagram “zakrivil” irski projekt

Irski MTS si je po ogledu referenc na MarKing instagram računu TruckDecals naročil design in šablonske nalepke

beri več

MarKing na Azurno obalo

Karavana Red Bull Air Race je premierno gostovala v Cannesu. Mesto poznano po izjemni obali, prestižu in filmskem festivalu je konec aprila prvič gostilo najhitrejše letalce na svetu. Debitanska dirka je bila priložnost tudi za pet francoskih tekmovalcev na domačih tleh.

beri več
Spremljajte naše delo, posebne ponudbe ter novice.

Pridobi ponudbo

Želite najcenejše oglaševanje? Pošljite nam sporočilo.
  Polja označena z (*) so obvezna.

  Postani partner

  Želite postati naš partner? Ste pripravljeni na nove izzive in sodelovanje v urejenem timu, ki se ukvarja z oblikovanjem in polepitvijo vozil. Sedaj imate edinstveno priložnost sodelovanja z nami. Za vaše stranke vam ponujamo oblikovalske rešitve in pripravo šablonskih nalepk za enostavno polepitev.

  Oddaj prijavo

  Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času