Specialisti za polepitev vozil

Verjamemo, da je vsako vozilo neporisan list papirja in verjamemo v premikanje meja. Meje premikamo z razvijanjem inovativnih metod polepitve vozil in z ustvarjanjem premišljenih oblikovalskih rešitev. Našo vsebino smo dvignili na višjo raven. Enostavno ustvarjamo premišljene nalepke za tovorna in dostavna vozila.

Z nami boste izstopali na svoj lasten način!

Ponujamo celovite rešitve

Seveda nismo specializirani samo za polepitev vozil, skozi leta smo se naučili tudi zakonitosti linij in oblik vozil ter razvili poseben pristop k samemu oblikovanju grafik za vozila in njihovih vizualnih rešitev.

Ker smo vedno stremeli k celovitosti, v našem podjetju svojim strankam ponujamo cel paket:

 • Brezplačno svetovanje pri celotnem procesu
 • Oblikovanje grafičnega koncepta za vozilo
 • Pripravo za tisk in razrez
 • Tisk na vrhunske materiale
 • Polepitev
 • Posebne projekte po dogovoru s stranko
 • Grafično oblikovanje celostnih podob in materiala

 

Odlikujejo nas strokovnost in izkušnje. S celovitimi rešitvami speljemo vaše želje in zahteve od začetka do konca.

Oddelek za oblikovanje

V hiši MarKing imamo kreativni oddelek za oblikovanje, ki bo poskrbel za vse vaše želje in potrebe pri oblikovanju pri vsem tem pa bomo upoštevali tudi specifike in linije vašega vozila. Naša ekipa oblikovalcev je vedno v koraku s časom in trendi ter na tekočem z inovativno tehnologijo in materiali. In čemu izbrati našo ekipo oblikovalcev? Zato ker smo prav mi specializirani za polepitev tovornih in dostavnih vozil ter do potankosti preučimo njihove oblike in linije. To nam omogoča, da ustvarimo premišljene grafične rešitve, ki bodo vaše vozilo oblekle v vaš imidž ali pa ga spremenile v »oglasno desko na kolesih«.

Vozilo je zelo specifičen medij, zato smo veliko časa namenili razvoju dizajna. Oblikovalci so vedno na tekočem z inovativno tehnologijo tiska in materialov. Polepitev lahko služi namenu estetike ali oglaševanja.

Za osnutek grafike za polepitev vašega vozila, potrebujemo:

 • fotografije vašega vozila z vseh strani; fotografirane naj bodo čim bolj direktno (lahko tudi s telefonom)
 • vaš logotip in morebitne druge grafične elemente / slike, ki jih želite umestiti na vozilo
 • primer polepljenega vozila, ki vam je všeč, da lahko dorečemo cenovni razred polepitve ter usmeritev grafike (GALERIJA DOSTAVNIH VOZIL )

Brez tveganja poškodb na vozilu

Oblikovanje polepitev vozil je poseben proces in popolnoma drugačen kot oblikovanje enostavnih grafičnih materialov, saj je vozilo zelo specifičen medij. Dostavna in tovorna vozila so sestavljena iz večih delov, kar pomeni, da imajo več vidnih utorov. Na teh utorih je folija zelo napeta in lahko pride do poškodb kar vodi tudi do krajše obstojnosti in slabše kakovosti polepitve. V našem podjetju smo se temu izognili z izdelavo lastnih šablon X-cut, s katerimi ustvarimo najbolj optimalno rešitev.

S šablonami smo:

 • skrajšali čas polepitve,
 • do 80% smo se izognili rezanju po površini vozila in s tem potencialnim poškodbam,
 • izboljšali kakovost in obstojnost folije ter
 • poudarili pomembne linije vozila.

 

V 15 letih delovanja smo si ustvarili že toliko izkušenj, da točno upoštevamo in predvidimo vse možne potencialne napake oz. težave, ki lahko nastanejo. S svojo učinkovitostjo pa smo si pridobili zaupanje znanih blagovnih znamk in tujih podjetij, kjer se zahteva maksimalna kakovost.

MARKING
DESIGN

Razumevanje zakonitosti grafike na vozilu ter potreb in želja naročnika pripelje do PRAVE POLEPITVE. S premišljeno grafiko zmanjšamo strošek polepitve.

SPECIALNI
EFEKTI

Za vrhunsko izvedbo nudimo različne tehnike tiska, print efektov, in veliko izbiro folij ter posebnih laminatov.

ŠABLONSKA IZDELAVA NALEPK

Z našo inovativno X-CUT tehniko in izdelanimi šablonami po meri vozila, se do 80% izognemo rezanju folije po površini vozila.

MCS 3M STANDARD IN GARANCIJA

Smo certificirani partner  podjetja 3M in tiskamo na 3M materiale. Pripravo, print in polepitev izvajamo v skladu s 3M standardi.

Izkušnje od leta 2003

Spremljajte naše delo, posebne ponudbe ter novice.

Pridobi ponudbo

Želite najcenejše oglaševanje? Pošljite nam sporočilo.
  Polja označena z (*) so obvezna.

  Postani partner

  Želite postati naš partner? Ste pripravljeni na nove izzive in sodelovanje v urejenem timu, ki se ukvarja z oblikovanjem in polepitvijo vozil. Sedaj imate edinstveno priložnost sodelovanja z nami. Za vaše stranke vam ponujamo oblikovalske rešitve in pripravo šablonskih nalepk za enostavno polepitev.

  Oddaj prijavo

  Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času