Polepitev vozil

Polepljeno vozilo je najcenejša vrsta oglaševanja!

Oblikovanje polepitve vozila je poseben proces in popolnoma drugačen kot oblikovanje enostavnih grafičnih materialov, saj je vozilo zelo specifičen medij. Dostavna in tovorna vozila so sestavljena iz večih delov, kar pomeni, da imajo več vidnih utorov. Na teh utorih je folija zelo napeta in lahko pride do poškodb kar vodi tudi do krajše obstojnosti in slabše kakovosti polepitve. V našem podjetju smo se temu izognili z izdelavo lastnih šablon X-cut, s katerimi ustvarimo najbolj optimalno rešitev. S šablonami smo skrajšali tudi čas polepitve, izboljšali kakovost in obstojnost folije ter  poudarili pomembne linije vozila. V 15 letih delovanja smo si ustvarili že toliko izkušenj, da točno upoštevamo in predvidimo vse možne potencialne napake oz. težave, ki lahko nastanejo. S svojo učinkovitostjo pa smo si pridobili zaupanje znanih blagovnih znamk in tujih podjetij, kjer se zahteva maksimalna kakovost.

Polepitev vozil izvajamo po 3M standardih, saj zahtevnost avtografika terja ekstremne zmogljivosti folije; od visoke obstojnosti do enostavne odstranitve nalepk. Naša izbira so najbolj kakovostne 3M cast folije, saj se polepitev na vozilih uporablja povprečno od 3 – 7 let.

Spletni katalog

Tovorna vozila

Dostavna vozila

Spremljajte naše delo, posebne ponudbe ter novice.

Pridobi ponudbo

Želite najcenejše oglaševanje? Pošljite nam sporočilo.
    Polja označena z (*) so obvezna.

    Postani partner

    Želite postati naš partner? Ste pripravljeni na nove izzive in sodelovanje v urejenem timu, ki se ukvarja z oblikovanjem in polepitvijo vozil. Sedaj imate edinstveno priložnost sodelovanja z nami. Za vaše stranke vam ponujamo oblikovalske rešitve in pripravo šablonskih nalepk za enostavno polepitev.

    Oddaj prijavo

    Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času