Zgodba o uspehu; Borut Finec Transport

  • Tomaž Ficko
  • 19. decembra, 2017

Začetki podjetja segajo v leto 1994, tedaj je Borut Finec kupil svoj prvi tovornjak Mercedes 1213.
Na samem začetku so opravljali prevoze povezane z gradbeništvom, odločilno pa je bilo leto 2005, ko so se odločili za nakup prve polprikolice s pomičnim dnom in s tem odločilno vplivali na nadaljnji razvoj podjetja.

Sedaj podjetje zaposljuje preko 130 ljudi in imajo v svoji floti več kot 160 lastnih vozil. Finec Transport je poznano po prevozu odpadnih in drugih surovin. Večino prevozov opravijo v Nemčijo, Avstrijo in Italijo. Leta 2015 so spremenili grafično podobo na svojih tovornih vozilih. Prepoznavna modro – siva grafika je postala simbol njihove flote.

“Nova grafika je nastala v letu 2015”

Podjetje Borut Finec Transport je v tem trenutku zagotvo eno izmed najboljših transportnih podjetij, ki se je specializiralo predvsem v prevoze odpadnih surovin. Te so postale zelo dober posel, kjer je konkurenca iz dneva v dan večja. Če je bilo v letu 2005 to še relativno nova branža prevozov, je sedaj konkurenca bitstveno večja in v tej se več kot odlično znajde tudi Grosupeljsko podjetje.

Ne spreglejte tudi

Polepitve novih Actrosov

Transportno in nepremičninsko podjetje Proint je v svojo floto vozil dodalo dve novi vozili. Nova Mercedesova Actrosa staj sedaj dopolnila floto Volvovih vlačilcev. V podjetju Marking smo jih polepili v prepoznavno grafiko. Tudi pri tej polepitvi Actrosa smo uporabili  šablonsko polepitev, ki korenito zmanjša uporabo rezil po vozilu. Rumeno-siva barvna kombinacija je skupek dinamične in sodobne transportne kreative.

beri več

Ford Slovenija in MarKing

Letošnje leto je zaznamovalo partnersko sodelovanje s Ford Slovenija…

beri več

Leto sprememb- Kobal transporti

Kobal transporti velja za eno največjih in najbolj poznanih transportnih podjetij v Sloveniji, njihov vozni park premore preko 400 tovornih vozil. Podjetje je v letošnjem letu sprejelo veliko novih posodobitev, od modificirane grafične podobe ter novega poslovnega objekta na Letališki cesti v Ljubljani

beri več
Spremljajte naše delo, posebne ponudbe ter novice.

Pridobi ponudbo

Želite najcenejše oglaševanje? Pošljite nam sporočilo.




    Polja označena z (*) so obvezna.

    Postani partner

    Želite postati naš partner? Ste pripravljeni na nove izzive in sodelovanje v urejenem timu, ki se ukvarja z oblikovanjem in polepitvijo vozil. Sedaj imate edinstveno priložnost sodelovanja z nami. Za vaše stranke vam ponujamo oblikovalske rešitve in pripravo šablonskih nalepk za enostavno polepitev.

    Oddaj prijavo

    Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času