Marolt Beton tokrat v sivo-rumeni kombinaciji

  • Tomaž Ficko
  • 11. junija, 2018

Zadnja pridobitev podjetja Marolt Beton, rdeči Actros tokrat v spremenjeni barvni grafiki. Prepoznavno sivo-modro kombinacijo je zamenjala rumena barva. Razlog za zamenjavo barvne kombinacije je v spremenjeni osnovni barvi vozila, ki je bilo tokrat v rdeči barvi.

Barvne kombinacije in premetanke designov

Podjetja imajo v svojih voznih parkih v veliko primerih različne tipe in barvne kombinacije vozil. V tovrstnih primerih je potrebno za vozila pripraviti  “premetanke”, ki bodo najbolje barvno in oblikovalsko ustrezale hišnemu designu. Vselej to ni najlažja naloga, saj ima veliko podjetij zelo različna vozila v svojem avto parku, kar seveda pomeni priprava kreative in barvne kombinacije za vozila na svetli in temni barvi, saj le tako mogoče doseči najboljše rezultate.

Prepoznavnost tudi z dobro grafiko

Mikserji vrhniškega podjetja Marolt Beton  so skozi leta postali prepoznavni po zelenih deteljicah na bobnu vozila. Grafiko so pri MarKingu nadgradili tudi z lično polepitvijo vozniških kabin in tako pripravili izjemno učinkovito, potujoče se reklamno vozilo.

 

 

 

Ne spreglejte tudi

MarKing v letu 2018

Preteklo leto nam je ponudilo mnoge priložnosti ter številne izzive. Na področju polepitev vozil smo storili velik korak naprej, tako v tehnološkem smislu, kot tudi pri novih projektih. Realizirali smo polepitve helikopterjev, letal, komandnih stolpov in prestižne pločevine, a naše bistvo je ostajalo drugje. Pri obrtnikih in prevoznikih. Slednjim smo namenili veliko časa in novih študij, saj je potujoči marketing na gospodarskih vozili postal ključno oglaševanje v obrtniškem in avtoprevozniškem sektorju. 

beri več

Polepitev za milijon kilometrov

V zadnji številki revije Volkswagen smo lahko spoznali slovenskega VW Transporterja s preko milijon prevoženimi kilometri. Lastnik Aleš Bužga je z njim prevozil veliko poti do dirkališč po vsej Evropi. Kot poznan slovenski dirkač  se je z njim udeležil veliko dirk in treningov, Transporter je postal zvesti spremljevalec njegove dirkaške kariere. Poleg velika števila kilometrov, pa je na njem še nekaj posebnega.

beri več

Avtografika, več kot samo potujoča reklama

V poslovnem ima zunanja podoba podjetja izjemno vlogo, morebiti celo večjo kot ji pripisujemo. Del le-te sega tudi na področje…

beri več
Spremljajte naše delo, posebne ponudbe ter novice.

Pridobi ponudbo

Želite najcenejše oglaševanje? Pošljite nam sporočilo.




    Polja označena z (*) so obvezna.

    Postani partner

    Želite postati naš partner? Ste pripravljeni na nove izzive in sodelovanje v urejenem timu, ki se ukvarja z oblikovanjem in polepitvijo vozil. Sedaj imate edinstveno priložnost sodelovanja z nami. Za vaše stranke vam ponujamo oblikovalske rešitve in pripravo šablonskih nalepk za enostavno polepitev.

    Oddaj prijavo

    Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času