Ko polepijo najhitrejšega

  • Tomaž Ficko
  • 19. novembra, 2018

Dubajska franšiza češkega podjetja WrapStyle se je pred kratkim lotila oblačenja v folijo enega najhitrejšega avtomobilov na svetu. Superšportnik Bugati Chiron, ki ima okroglih 1500 konj ter zmore 480km/h je dobil novo preobleko. Prestižni lepotec je polepljen s črno sijaj folijo, ki jo lično dopolnjuje design rdeče, bele in zelene barve, ki simbolizirajo zastavo Združenih Arabskih Emiratov. Inspiracija za tovrstni design je povezana z praznovanjem državnega praznika, ki ga v tej državi praznujejo 2. decembra.

#novice   #wrapping #oblačenjevfolijo

Ne spreglejte tudi

Zgodba o uspehu; Borut Finec Transport

Začetki podjetja segajo v leto 1994, tedaj je Borut Finec kupil svoj prvi tovornjak Mercedes 1213.

beri več

Modni crossover T-Roc

Avtohiša Kondor  nam je tokrat zaupala novega člana Volkswagnove družine. V delu smo imeli T-Roca v trendovski dvojni barvi.  Karoserija je bila odeta v kurkuma rumeno ter streha v črno barvo.  Vozilo, ki je križanec meščanske prefinjenosti in periferne zmoglivosti, je na dobri poti, da postane hit.

beri več

Kampiranje v stilu

Pred nami je sončen vikend in še zadnji topli žarki, ki vabijo na oddih na obalo.  Na fotografiji pa lahko vidimo avstrijski par, ki je takole užival na naši obali v poletnih dneh. Samo početje ni nič posebnega, kar pa zagotovo ne moremo reči za  avtodom na tovorni šasiji. Iz slike lahko sklepamo, da gre za Mercedesov NG (New Generation )iz začetka osemdesetih, ki ima na svoji šasiji pritrjeno avtomobilsko novejšo kamp prikolico.

beri več
Spremljajte naše delo, posebne ponudbe ter novice.

Pridobi ponudbo

Želite najcenejše oglaševanje? Pošljite nam sporočilo.




    Polja označena z (*) so obvezna.

    Postani partner

    Želite postati naš partner? Ste pripravljeni na nove izzive in sodelovanje v urejenem timu, ki se ukvarja z oblikovanjem in polepitvijo vozil. Sedaj imate edinstveno priložnost sodelovanja z nami. Za vaše stranke vam ponujamo oblikovalske rešitve in pripravo šablonskih nalepk za enostavno polepitev.

    Oddaj prijavo

    Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času